Stichting de Kunsterij

Klik HIER om terug te keren naar de standaard website

Deelnemers

Deelnemer: Iemand die deelneemt aan activiteiten, waarvoor een bijdrage wordt gevraagd.

Deelnemers zijn mensen die bij onze stichting aan activiteiten meedoen. Zij volgen de workshops en voeren taken uit in samenwerking met de Monitoren. Deelnemers zorgen ervoor, dat de Monitoren hun kwaliteiten kunnen overdragen. Deelnemers en Monitoren ontmoeten elkaar, ondernemen samen activiteiten en leren van elkaar, waarbij ze elkaar ondersteunen en aanvullen.

Voor het deelnemen aan activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. De bijdrage, die de deelnemers betalen geeft onze stichting de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen, materialen aan te schaffen en een werkcentrum te creëren, zodat mensen hun kwaliteiten in kunnen zetten en kunnen integreren in de maatschappij en in het arbeidsproces.

Wil je meer weten? neem dan contact op met stichting de Kunsterij.

Kosten: 25,00 euro voor 4 dagen een workshop.

Dat is 6,25 euro per dag. (inclusief koffie / thee / lunch /materiaal en begeleiding.)