Deelnemers van de Stichting de Kunsterij:

Deelnemers zijn mensen die bij onze stichting activiteiten ondernemen. Zij volgen de workshops en voeren taken uit in samenwerking met de Monitoren. Deelnemers zorgen ervoor dat de Monitoren hun kwaliteiten kunnen overdragen. Zij waarborgen onze stichting, onze inzet en ons doel; integratie. Deelnemers en Monitoren ontmoeten elkaar, ondernemen samen activiteiten en leren van elkaar waarbij ze elkaar ondersteunen en aanvullen. Zonder deelnemers kan onze stichting niet functioneren.

Voor het deelnemen aan activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. De bijdrage die de deelnemers betalen geeft onze stichting de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen, materialen aan te schaffen en een werkcentrum te creëren zodat mensen hun kwaliteiten in kunnen zetten en kunnen integreren in de maatschappij en in het arbeidsproces.

Wil je meer weten? neem contact op met Stichting de Kunsterij

Deel fot bericht

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn